Zadar, Pula: Massimo na koncertnoj turneji

 

Nakon rasprodane zagrebačke Tvornice kulture u veljači dva dana zaredom, 10-ak rasprodanih koncerata tijekom ožujka u susjednoj Srbiji i Bosni i Hercegovini, Massimo u travnju nastavlja s koncertnom turnejom po Hrvatskoj. Prvi u nizu gradova u kojima predstavlja svoj novi studijski album “Dodirni me slučajno” (Aquarius Records) su Zadar i Pula! Massimo će sa svojim odličnim bendom na Uskrs, 08.04. (nedjelja), nastupiti u zadarskom klubu Arsenal, dok 21.04. (subota) stiže u Pulu gdje nastupa u Domu hrvatskih branitelja.

Pjesma “Iz jednog pogleda” koja je najavila Massimov album, u konkurenciji je za Hit godine, a spot za tu pjesmu, snimljen u Zadru, u svega sedam mjeseci ‘zaradio je’ više od milijun i pol klikova. Osim te pjesme koja je već osvojila hrvatske top liste, i aktualnog singla “Dodirni me slučajno”, koji ga upravo osvaja, Massimo će u Zadru i Puli u društvu svog pratećeg benda – koji čine Dalibor Pipo Matošević, Marko Matošević, Aleksandar Saša Ismailovski, Boris Popov, Goran Delač i Marko First – izvesti i mnoge druge pjesme s novog albuma kao što su “Krug u žitu”, “Tišina”, “Dijete u meni”, “Sretan put”. Naravno, koncert će biti isprepleten i svima znanim hitovima iz Massimove duge i uspješne karijere, s albuma “Massimo”, “Vještina”, “Vještina II”, “Sunce se ponovo rađa”…
Massimov novi studijski album od izlaska u studenom 2011. ne silazi s liste najprodavanijih albuma, tako je i u proteklom tjednu bio najprodavanije domaće izdanje.