Modna kuća Parah predstavlja novu kolekciju Ljeto 2012.

Poklonici renomirane talijanske modne marke Parah od nadolazećeg tjedna u novouređenoj zagrebačkoj trgovini Parah mogu pronaći novu kolekciju kupaćeg programa za žene i muškarce Parah Ljeto 2012. Novi asortiman naći će se u prodaji u Hrvatskoj istodobno kada i na policama trgovina diljem svijeta,  a početku prodaje nove kolekcije prethodit će svečano predstavljanje kolekcije Ljeto 2012. u Parah storeu na zagrebačkoj adresi Gundulićeva 13.
Osim glamuroznih i originalnih kupaćih kostima za žene i muškarce koji su već predstavljeni na Milanskom tjednu mode (proljeće/ljeto 2012), u ponudi su i ručnici, torbe, ljetne haljine i natikače. „U preuređenoj trgovini od sada će se  kupcima ponuditi i poznati dnevni program, odnosno Parah Concept Wear, kao i noćni – Parah Nightwear program,“ ističe I. Barulek, direktorica Parah zastupstva za Hrvatsku, Srbiju te Bosnu i Hercegovinu.  

„Tvrtka Parah na hrvatskom je tržištu prisutna već 17 godina, a svoje je mjesto u samom vrhu svjetskih brendova sličnog proizvodnog programa sve ove godine zadržala beskompromisnim održavanjem vrhunskih standarda u kvaliteti proizvodnje i originalnom dizajnu,“ pojašnjavaju nam u zastupstvu Paraha za Hrvatsku, a  saznajemo i da će se Parah kolekcija Ljeto 2012.  u Hrvatskoj, uz ponudu na zagrebačkoj lokaciji Parah storea, moći kupiti i u multibrend trgovini koja se nalazi u sklopu elitnog Kempinski Adriatic hotela u Istri.