Najveći pjesnik među rockerima Luky nastupa na Antena Plugged Porin Acoustic!

 

 Institut hrvatske glazbe, organizator nagrade, i popularna radio postaja Antena Zagreb, medijski partner ovogodišnjeg Porina, udružili su snage u projektu Antena Plugged Porin Acoustic. Diskografska nagrada Porin će zaživjeti na potpuno nov način – u klupskoj atmosferi i rock ozračju, gdje će se okupiti najveća imena hrvatskog rocka na koncertu posvećenom vrhunskoj glazbi. Nakon prve, vrlo uspješne glazbene večeri, slijedi druga glazbena poslastica, u četvrtak, 19. travnja na pozornici Kluba hrvatskih glazbenika – SAX na kojoj nastupaju Urban, Psihomodo Pop i Luky – kao glavne zvijezde.

U dvije večeri na pozornici Kluba hrvatskih glazbenika – SAX izredat će se Majke, Urban, Psihomodo Pop, Luky, Neno Belan i Gustafi. Sve su to glazbenici koji su proteklih godina postali ponosni vlasnici glazbene nagrade Porin u kategoriji najboljeg rock izvođača. Odabranoj publici od 350 sretnika svirat će akustične verzije svojih najvećih hitova. Bez struje, pojačala, pedala, i efekata ogoljeni rock poslastica je za sve koji znaju što valja!
Karte su većim dijelom rezervirane za slušatelje Antene Zagreb, a ostatak će se prodavati na blagajni kluba Sax. Porin Acoustic jedan je od onih rijetkih glazbenih događanja koji će se teško ponoviti jer radi se o glazbenoj poslastici kakvu Zagreb dugo nije vidio. Mala doza bit će sasvim dovoljna da doživite glazbeni vrhunac za pamćenje!
Na prvom koncertu 12. travnja nastupili su Goran Bare i Majke, Neno Belan i Gustafi, a sutra, u četvrtak 19. travnja Antenaplugged donosi pravu rock’n’roll poslasticu – jedinstvenog Urbana, legendarni Psihomodo Pop te najvećeg pjesnika među rockerima Lukyja koji će zaključiti ovaj pravi mali rock festival.