Grupa Rivers obradila hit Stevie Wondera

Hit »Don’t You Worry ‘Bout A Thing« Stevieja Wondera obradila je vokalna skupina Rivers  i pred mjesec dana ga je, pod nazivom »Ne brini«, predstavila u hrvatskom radijskom eteru. Pjesmu će Riječanke uživo predstaviti na CMC festivalu, koji se ove godine održava u Vodicama, 15. i 16. lipnja.

Kako dolikuje jednoj velikoj pjesmi i „Ne brini“ je dobila svoju video priču koju potpisuje Radislav Jovanov Gonzo. Video spot  je snimljen na više lokacija u Rijeci: na glavnoj tržnici, u kavani Neboder, u Villi Nori na Kantridi, a bend je snimao u Harteri. Kadrovi prate tekst koji je socijalno angažiran i govori o situacijama običnih ljudi koji se snalaze u današnjem svijetu u kojem su rijetki u usponu, a mnogi ostanu na dnu. No, spot je pun duhovitih situacija u kojima prevladava ležernost i iskrenost. Osim benda i Riversica, u njemu se pojavljuje i Žak Valenta (koreograf, plesač, redatelj i kazališni pedagog, jedan od osnivača kazališne grupe TRAFIK) koji glumi nesretnika što se pokušava dodvoriti “finom ženskom društvu”.
“Ne brini” je ujedno i najava novog albuma koje su djevojke pripremale posljednjih godinu dana. Album će izaći do kraja godine i bit će ugodno iznenađenje koje će unijeti svježinu i raskoš zvuka u stilu vokalne skupine Rivers.