GRUPA DETOUR PREDSTAVILA NOVI SINGL “CVIJET”, S NOVOM PJEVAČICOM INES TRIČKOVIĆ

Grupa Detour predstavlja se novim, drugim singlom pod nazivom “Cvijet” s nadolazećeg, trećeg studijskog albuma. Pjesma je za grupu posebno značajna jer otvara novu uzbudljivu stranicu u životu benda, suradnju s pjevačicom Ines Tričković! Da je Detour s Ines dobio zanimljivu umjetničku osobnost jasno je iz priložene fotografije, a ona zvučna slika bit će zaokružena nakon što  poslušate novi singl.

Pjesma na groteskni način progovara o lošem, pomalo bizarnom, a možemo reći i fatalnom odnosu dvoje ljudi. Snimljen je i spot koji je u fazi finalizacije, a spomenuti bizaran odnos dvoje ljudi u spotu je simboliziran igrokazom klauna i cvijeta za koji nitko ne zna kako će završiti. S obzirom da je Ines u stvarnom životu jedna od članica grupe “Klaun doktori”, koja se bavi humanitarnim radom i djeci uljepšava teške bolničke dane, tako se i nametnula ideja da u novom spotu tumači ulogu klauna.
Pjesmu ste danas premijerno mogli  poslušati danas u emisiji Turki party, na 2. programu Hrvatskog radija.
Autor i voditelj emisije Zlatko Turkalj Turki s Ines je razgovarao o njenom viđenju grupe kojoj se nedavno pridružila, o pjesmi “Cvijet”, novom spotu…