ZA 35 GODINA KLAPE RAGUSA KONCERT U DUBROVNIKU

Povodom trideset i pet godina uspješnog rada klapa “Ragusa” ponosno najavljuje veliki koncert koji će se održati 07.07. u Dubrovniku. Koncert će se održati na najljepšoj pozornici na Jadranu, na Stradunu ispred crkve sv. Vlaha s početkom u 21.30 h. Bit će to uoći otvaranja Dubrovačkih ljetnih igara.GOSTI KONCERTA: Dubrovačke klape MAESTRAL i MARETA.Koncert će medijski pratiti Dubrovačka TV – direktni prijenos, a HRT će objaviti odloženu snimku. Scardona će objaviti album s njihovim najvećim hitovima sa koncerta 35 godina uživo.

Dubrovačka klapa Ragusa potvrdila je svoj status najtiražnijeg dubrovačkog glazbenog sastava. Do sada su gotovo sva glazbena izdanja dubrovačke klape Ragusa ponijela srebrnu ili zlatnu tiražu.
Oni su se  uspjeli  od samog početka nametnuti našoj glazbenoj produkciji, kao poseban ansambl klapskog pjevanja. Gradeći svoj stil na sintezi dubrovačko –dalmatinske tradicije i unošenjem elemenata moderne interpretacije, te su postali prepoznatljivii izvan svog grada. Njihov će veliki koncert na Stradunu, povodom 35 godina postojanja, moći vidjeti samo oni s pozivnicama, a ostali koji ne budu mogli doći do pozivnica, moći će koncert pogledati ispred palače Sponza, Zvonika i Gradske kavane, gdje je slobodan prostor za gledanje.