SPEKTAKULARNI KONCERT NINE BADRIĆ U BEOGRADU!

Nina Badrić je u petak, 26.10. održala koncert pred odlično rapoloženom publikom u beogradskoj Areni. Već sa prvim taktovima pjesme ”Dat će nam Bog” beogradska publika pokazala je tko je njihova najveća glazbena ljubimica. Publika je gotovo u glas otpjevala čitav koncert  skupa sa Ninom. Atmosfera nabijena posebnim emocijama nije prestala od početka koncerta do samoga kraja kada je publika Ninu vraćala dugim aplauzom na bis. Da je Nina Badrić trenutno najveća ženska glazbena pop zvijezda u regiji potvrdila je publika koja je skupa sa Ninom pjevala, radovala se, plakala i plesala. U jednom trenutku Nini je na pozornicu doletio i grudnjak iz publike i to je bio jedini trenutak koji ju je zbunio. Nina je suvereno vladala scenom i publikom i duhovitim dosjetkama držala je uzavrelu atmosferu gotovo tri sata.  Fantastični gosti koji su se sa mjerom izmjenjivali na koncertu dali su čaroban začin ovom vrhunskom koncertu. Tony Cetinski, Sergej Ćetković, Hari Varešanović i Željko Joksimović bili su Ninini glazbeni vitezovi na pozornici. Četiri najbolja pjevača u regiji bili su glazbeni gosti koji su zajedno sa Ninom otpjevali njezine najveće uspješnice. Posebne ovacije publike izazvala je plesna skupina “Atomic Dance Factory” iz Zagreba. Koncert nabijen emocijama pred prepunom beogradskom Arenom zasigurno je jedan od najznačanijih koncerata koje je Nina Badrić održala  u svojoj blistavoj karijeri.
 
Izjava: “Previše je emocija da bih mogla sabrati sve u jednoj rečenici. Predivna noć. Za pamćenje. Publika me je nosila do kraja i sretna sam. Umorna ali puna radosti”, kazala je Nina Badrić oduševljena beogradskim koncertom.
Raka Marić iz Music Star produkcije (rganizator koncerta) izjavio je: ”Ovako nešto nisam doživio još od Zdravka Čolića. Ninu ozbiljno voli beogradska publika. Večeras su na njezin koncert došle obitelji, a ovoliko lijepih žena nije bilo niti na koncertu samog Zdravka Čolića. Nina Badrić je ženski Zdravko Čolić. Ovo je koncert koji će se još dugo pamtiti. Beogradska publika je svojim dugim aplauzom poželjela da Nina Badrić što prije ‘spusti svoje kofere’ u njihov grad.”