Mandrili: USKORO i album i videospot!

 

1. Sjećate li se Mandrila?
2. Sjećate li se njihovog novog singla „Ugovor Gospodina M.“?
3. Sjećate li se i natječaja za likovno rješenje novog albuma?
Ukoliko su vaši odgovori potvrdni zaključit ćemo da ste savladali „Demenciju“ te da znate i o kome i o čemu je riječ, dok ostale koji je na prethodna pitanja odgovorili sa ne, ne i ne molimo da pažljivo pročitaju sljedeći tekst.Oni su iz Rijeke, oni su rockeri i oni kao da vjeruju da će se 21.12.2012. dogoditi smak svijeta pa posljednjih mjeseci intenzivno rade na nastanku novog albuma nezaboravljivog naziva „Demencija“.

Natječaj za likovno rješenje omota novog albuma uspješno je okončan, jednoglasnom odlukom za autora: SKROZ d.o.o. Tako će djelo ovog projektnog tima, kojeg sačinjava troje diplomiranih inžinjera arhitekture: Ivana Žalac, Daniela Škarica i Margita Grubiša, uskoro postati cover četvrtog samostalnog albuma, odnosno petog ako računamo i materijal snimljen sa ex frontmanom Parafa, Valterom Kocijančićem. Iako iza riječkih rockera stoji mnogo odrađenog posla jer trebalo je ocijeniti 210 radova koji su stizali ne samo iz Lijepe naše već i iz čitave regije, planova za budućnost ne nedostaje…
Mandrili, kao i uvijek, nastoje biti originalni, a takav će nesumnjivo biti i njihov video uradak za singl „Ugovor Gospodina M.“, snimljen ovih dana uz podršku Udruge Molekula. Režiju spota koji je hommage filmu “Let iznad kukavičjeg gnijezda” potpisuje Cristian Criss Kolacio. Scenarij „odrađuju“ Andrea Žuljan i Alex Đaković, plejada veselih likova upotpunjena je dečkima iz kazališta (David Petrović, Hrvoje Zubčić) te dragim prijateljima benda, kojima je ovo bio glumački debi. Dovoljno intrigantno?