Manntra je objavila svoj dugo očekivani album prvijenac – HORIZONT

Manntra je objavila svoj dugo očekivani album prvijenac „HORIZONT“kojeg predstavljaju dva već objavljena video uratka .Album je dostupan u dvije verzije: besplatnoj, te specijalnoj limitiranoj fizičkoj verziji u CD fromatu.
Album sadržava 9 pjesama te 10 za sve one koji kupe posebno fizičko izdanje (u trgovinama ili na www.manntra.hr u njihovom web shopu http://manntra.hr/Shop.htm ).

Kroz GORKI SAN do hipnotičke MANNTRE, do pomalo istočnjačke i mistične skladbe BALKANSKA, do kontroverznih seksulanih tematika i tabua u VJERUJ PONIZNO. Bezkrupolozna KIŠA, koja pjeva o naivnosti, kajanju i silovanju i NA
SVJETLU, koju bend opisuje kao jedinu baladu sa albuma. NEBITNA jer svatko od nas ima ružnu ljubavnu priču za ispričati, do HORIZONTA koji budi mladenačke želje i erotske snove, sve do MONSTRUMA kad je ljubav nedopuštena i zabranjena, no onda životinja u nama proradi i napravimo nešto užasno. HORIZONT je putovanje kroz samog sebe i iskrene događaje, nastran, mladenački i žestok. Kao i dobar seks!