RTL Televizija i SCARDONA PREDSTAVLJAJU NOVI ALBUM ‘NE DAMO TE PISMO NAŠA –KLAPE I TAMBURICE”

Nakon uspješne suradnje na CD/DVD  Tomislava Bralića i klape Intrade –„Arena Zagreb“ koji je prodan u zlatnoj nakladi, ponovno zajedno: RTL Televizija i Scardona Vam s ponosom predstavljaju jedinstveni klapski spektakl ‘Ne damo te pismo naša’! Po prvi puta zajedno, klape i tamburice, spoj koji je oduševio mnoge!Osjetite nezaboravnu atmosferu sa splitskog Poljuda i pritom uživajte u najljepšim klapskim i tamburaškim pjesmama koje će razgaliti vaša srca!

Iako je hrvatska glazbena scena neobično bogata rajskim glasovima naših mnogobrojnih klapa, s radošću moramo pozdraviti osnivanje klape Rišpet, koja je u to bogatstvo unijela neku posebnu osjećajnost, neke već zaboravljene ‘lumine’ koji će posebnom svjetlošću obasjati glazbenu scenu u Hrvata. Upravo zato smo se odlučili za ovaj najavni singl, budući da je ova pjesma postala veliki hit, kao i većina pjesama koje je napisao Pero Kozomara, kako za druge, tako i za svoju klapu Rišpet. Live verzija ove prekrasne ljubavne pjesme koja govori o bezuvjetnoj ljubavi muškarca i žene, zasigurno će vas oduševiti. Obasjat će vas lumin prekrasnim stihovima i neponovljivom ljepotom zvuka.
Sve što u klapskom pjevanju volite, naći ćete na nosaču zvuka ”Ne damo te pismo naša – klape i tamburice”, stoga potražite ga od 24.11. na svim kioscima Tiska, Slobodne Dalmacije, te u Tisak media centrima.