TS RINGIŠPIL OČARAO JAVNOST SINGLOM ABRAKADABRA

TS Ringišpil  objavljuje novi singl “Abrakadabra”. Tekst i glazbu potpisuje Damir Bačić, a aranžman Ivan Šarić. Zanimljivo je da je solo na gitari odsvirao Kruno Špišić. Momci su snimili i  spot za tu pjesmu
Tamburaški sastav Ringišpil je mladi i nadareni bend iz Slakovaca, sela blizu Vinkovaca, a njihov ozbiljniji autorski rad počinje 2009. godine.

Ova mlada skupina tamburaša pažnju plijeni svojom iznimno visokom tehničkom razinom muziciranja na tamburama i osebujnim stilom koji su razvili osluškujući zvukove podunavskih romskih orkestara, ali i lokalnih tamburaša. Bend čine Ivan Šarić, sin poznatog tamburaša Stanka Šarića iz Najboljih hrvatskih tamburaša (čelo), Marko Lazanin (bas), Marin Lazanin (kontra), Benjamin Barba (basprim) Damir Hečimović (basprim) i Damir Raguž i Marko Bertić na primu.TS Ringišpil će nastupiti kao gosti na velikom koncertu “Nek’ me pamte gradovi”, povodom 25. obljetnice mjetničkog rada Najboljih hrvatskih tamburaša, koji će se održati 14. 11. u velikoj dvorani Lisinski.