U Močvari nastupaju NELLCOTE, PARS, ŠTA IMA?

podrzi-scenu-600
Program Podrži scenu i Začarana Močvara su se susreli na pola puta, i u ovo vrijeme darivanja vam poklanjaju koncert koji će razgaliti srca mladih i starih psihodeličara, etno frikova, rokera, gotičara, i općenito svih onih s dobrim glazbenim ukusom. Da, dobro ste čuli: ulaz je besplatan a predstavit će nam se tri benda sa različitim stilskim usmjerenjima, bit će tu od psihodelije, masnih efekata na pedalama, priča se i o vibrafonu, gothic americani, Stefanovskom koji igra nintendo.. No da ne duljimo radi se o ovim bendovima:NELLCOTE (Zagreb),ŠTA IMA? (Zagreb),PARS (Samobor).

NELLCOTE (Zagreb)

Zagrebački bend Nellcote zaživio je 2010. godine kao projekt entuzijastičnog dvojca željnog stvaranja vlastite glazbe i predstavljanja svog malog svijeta drugima. U tom svijetu isprepliću se duhovi glazbene povijesti, od delta bluesa i folka, do rock ‘n rolla i alternative, stvarajući specifičnu zvukovnu smjesu. Nakon višemjesečnih jam sessiona i snimanja u kućnom studiju (čitaj: sobi) Nellcote se širi na postavu koja je spremna za nastupe uživo. Soba im je i dalje omiljeno mjesto za oživljavanje ideja, gdje trenutno pripremaju nove pjesme za prvo EP izdanje.

ŠTA IMA? (Zagreb)

Šta ima? sastav je osnovan početkom 2006. godine kao dvojac predvođen Dinkom Čvorićem sa osnovnom idejom skladanja, te izvođenja vlastitih skladbi. Prvi demo “Hašana rihrsl” je izdan 2006., a drugi 2008. – “Rolazag Baazije”. Sastav benda se godinama izmjenjivao, sa dolascima i odlascima, te povratcima davno odmetnutih članova benda. U međuvremenu su se izredali silni koncerti i objavljen album “Povedalinke”, koji je svojevrsna kompilacija, jer je sniman u periodu od 2 godine sa raznim ljudima. Od svibnja 2012. novu (osmu) postavu čine: Dinko Čvorić na gitari, Ivan Đukić (Šuker Grog) na basu, te Natko Jurdana za bubnjevima. U Močvari će predstaviti nove skladbe melodičnog i žestokog karaktera.

PARS (Samobor)

PARS /vokal/gitara PETROSA, izvodit će autorske pjesme pomoću žica misli, nekih kemija, te pokojom crno-bijelom tipkom. Iako ponekad to ne uspijeva (crnonabijelo), ako Bog da oće! Kao žanrovsko opredjeljenje bira psihodeliju, eksperimentalu istinu i cigane a pod inspiraciju navodi Ono, ZioTrio, MilanGleđa, Tuga u očima egzotične zvijeri , Mantis i KSET
ČETVRTAK 27.12.  POČETAK 21:00