LUFT svira u SOBI

luft1

Nakon 3 uspješna singla (Ona hoće još, Idemo u škole, Nije lako) LUFT objavljuje i četvrti spot sa svog istoimenog albuma prvijenca.Koncertna promocija spota održat će se u subotu, 26.01.2013. u zagrebačkom Rock klubu Soba (Magazinska 7) s početkom u 21 sat. Publika će po prvi put imati priliku pogledati spot za pjesmu Snuz. Uz nekoliko gostiju (Nina Romić, S3ngs, Nenad Mandić / Cojones) Luftovci će odsvirati pjesme s albuma prvijenca, ali i stvari koje će se naći na novom albumu na kojem dečki trenutačno rade. Upad je slobodan.

Videospot je nastao pod redateljskom palicom  mlade umjetnice Ive Korenčić. U spotu su korišteni materijali iz interaktivne video instalacije Black, čiju produkciju potpisuje kreativni tim O.N.E.
Glavne protagonistice spota Alisa (Martina Nevistić) i bijeli zec (Sara Barbieri) prelaze iz Carrolove bajkovite nadrealnosti u antibajkovitu suvremenu realnost koja je središnja tema pjesme Snuz. Baveći se bijegom pojedinca od stvarnosti, Alisa i zec nas vode na putovanje u čudno, neobično, nestvarno, ali ujedno i poznato okruženje virtualnog svijeta zabave koji pruža primamljivo utočište. No, za razliku od bajke na kraju koje junake čeka sretan kraj sa „Živjeli su sretno do kraja svoga vijeka“, naš nazovi junak živi sretno do zvuka budilice koji ga (nas) podsjeća da se od stvarnosti ne može sakriti skočivši u zečju rupu.

Dok čekamo video poslušajte pjesmu