MASSIMO 26/4 OPATIJA i što Vas očekuje!

MASSIMO1

U Masimovom srcu Istra i Kvarner zauzimaju jedno posebno mjesto, stoga nije slučajno da su neki od Massimovih videospotova snimani upravo tamo („Bilo gdje“, „Tišina“…) kao određen homage upravo tom kraju. Iz istog razloga Massimo je na poseban način želio zahvaliti publici koja ga godinama vjerno prati i potiče da svakim novim albumom dokaže da je moguće pomicati granice kvalitete i stvarati nove hitove, zato Riječani i Opatijci nisu morali dugo čekati na svoj koncertni datum.
Najbolji pregled svega onoga što je Massimo radio u zadnje vrijeme moći ćete čuti upravo na koncertu u Kristalnoj dvorani. Veliko finale rezervirano je za pjesme s aktualnog albuma „Dodirni me slučajno“: „Iz jednog pogleda“, „Krug u žitu“, „Sretan put“ i mnoge druge. Uz prepoznatljiv Massimov vokal, veliku zaslugu za zvučnu sliku ima i bend koji će s njim podijeliti binu, a to su: Boris Popov (udaraljke), Marko Matošević (bubnjevi), Dalibor Pipo Matošević (gitare/vokal), Aleksandar Ismailovski (klavijature), Goran Delač (bas), Marko First (violina/gitara) i prateće pjevačice Martina Majerle i Vanesa Mišić. Za vizualni dojam pobrinut će se Ivan Marušić Klif, a za raskošnu rasvjetu, Reno Raos.

Svaki novi Massimov koncert novo je emotivno iskustvo. „Trudim se da svaki put na koncertu napravim nešto novo, dodam neki novi moment, steknemo neku novu publiku. Upravo je publika ta koja me tjera da budem bolji. Veseli me to što ću uskoro nastupati baš u Opatiji jer se u tom gradu osjećam kao kod kuće“, rekao je Massimo osvrćući se na najavljeni koncert.Preporučit ćemo vam da na vrijeme osigurate svoje ulaznice jer dobar provod je zagarantiran.Za kraj, prisjetit ćemo se svega što je Massimo već ostvario u ovoj godini. Ova godina započela je radno za Massima. Prvo je početkom veljače otvorena izložba „Dorian Gray – Sjaj u tami“, vezana uz činjenicu da se ove godine navršava 30 godina Massimova prisustva na glazbenoj sceni. Slijede dva rasprodana zagrebačka koncerta u veljači te tradicionalni uskršnji koncert u Zadru. Sredinom veljače objavljena je i snimka koncerta „Live@tvornica“ održanog za Valentinovo 2012., a ovaj zanimljiv niz nastavit će se 26. travnja koncertom u Opatijskoj ljepotici – Kristalnoj dvorani hotela Kvarner.