David Balint nakon dueta s Grašom objavio pjesmu “Što bila je ljubav”

David piše, sklada i pjeva svoje pjesme još od ranih tinejdžerskih godina kad je otkrio svoju ljubav prema glazbi.
Napisao je i skladao i pjesmu “Što bila je ljubav” koju objavljuje kao jednu u nizu ljubavnih pjesama koje je predstavio u posljednje vrijeme.
Aranžman za pjesmu napravio je Alen Novosel, sad već i stalni suradnik uz kojega David gradi svoj put prema uspjehu. Videospot u režiji Kristijana Gradečkog je nastao na Trgu bana Jelačića, u vrlo prirodnom okruženju za Davida koji svoju glazbu voli dijeliti s ljudima na najfrekventnijim lokacijama glavnoga grada.

Svoje pjesme opisao je kao životne priče, a kako kaže, priča ih s najiskrenijim emocijama. Iskrene emocije prepoznao je i jedan od najboljih hrvatskih pjevača, Petar Grašo, koji se pridružio Davidu na ulici u izvedbi pjesme “Ako te pitaju”.
Igrom slučaja se popularni pjevač našao na Zagrebačkom adventu nedaleko od Trga bana Jelačića i oduševljen izvedbom, odlučio je pružiti podršku mladom i talentiranom Davidu Balintu. Nakon pjesme Grašo mu je čestitao i pohvalio ga, što je veliki vjetar u leđa kantautoru koji svoj zanat kuje, između ostalog, i svirajući na zagrebačkim ulicama.
David je najavio i album kojega s nestrpljenjem očekujemo, a na njemu bi se trebalo naći 10 pjesama.