JEFTINIJE NA SCHENGENFEST 2013. JOŠ SAMO 5 DANA!

 schengen

Najbolje ljetovanje ne mora biti na moru… zato je tu SCHENGENFEST!Od 2.- 4. Kolovoza, u parku prirode Kupa, u Vinici, na slovensko-hrvatskoj granici, budite dio najbolje ljetne zabave! Iskoristite ovu priliku u idućih 5 dana, jer od 19. lipnja, ulaznice poskupljuju!Svjetski poznati park prirode Kupa sa svojim prekrasnim, čistim rijekama, prirodom i divnom okolinom nudi više od odmora na moru. Festival koji se u prethodnih 5 godina razvio u najveći open air festival u Sloveniji, ove godine još je veći i ljepši a za glazbeni program izabrano je najbolje od najboljih s domaće i strane scene!Na glavnoj pozornici ove godine nastupaju: SKUNK ANANSIE, PLAVI ORKESTAR, GENTLEMAN & THE EVOLUTION, DUBIOZA KOLEKTIV, TRIGGERFINGER, HLADNO PIVO, PARTIBREJKERS, DENIS & DENIS DISKOBAJAGI, S.A.R.S.,… dok će na elektro-pozornici nastupiti: DAVID MORALES, CHRIS LAKE, PENDULUM DJ SET & VERSE, JOACHIM GARRAUD, ATFC feat. LISA MILLETT, PETE JORDAN… I drugi!

 

Uz izvođače koji daju ritam Schengenfestu, kao i svake godine, svim posjetiteljima nudi se i bogat popratni sadržaj!  Kupanje, plivanje, sunčanje, radionice i igraonice, kazališne predstave, pristupačne cijene pića i hrane te potpuno besplatno kampiranje puna tri dana, učinit će ovaj ljetni provod nezaboravnim. Upoznavanje ljude iz cijele Europe, uživanje u raznovrsnoj glazbi i opuštenoj atmosferi pozivnica je svima za kratko putovanje u potpuno drugačiji svijet!Festival prima samo 10.000 posjetitelja i s toga osigurajte svoje mjesto na vrijeme i budite dio najbolje čuvane tajne susjedstva i glazbene senzacije  – Schengenfest 2013. !
A svaki tjedan organizatori putem svoje facebook stranice poklanjaju najvjernijim fanovima vaučer za piće u vrijednosti od 100 Eura!
Sve što fanovi trebaju napraviti je da redovito prate fb stranicu, pogledaju pravila igre jer će svakog tjedna nasumično odabirati po jednog nagrađenog fana!
(vaučere će biti moguće iskoristiti samo na šankovima festivala od 2.-4.8.2013.)
Trebate još koji razlog za posjetiti  Schengefest?
Jeftinije trodnevne festivalske ulaznice u koje je uključen i organiziran prijevoz iz Zagreba, Karlovca i Rijeke u prodaji su po cijeni od 58 eura do 19.6., nakon čega slijedi poskupljenje!
Kamp je besplatan za sve posjetitelje!