Vojko i “DVOJKO” izdominirali streaming platforme / “Dvojko” najslušaniji album na Deezeru i Apple Musicu

Nakon prošlotjedne objave novog studijskog albuma, Vojko je s “DVOJKOM” očekivano osvojio top liste slušanosti u rekordnom roku. Osim što je istog dana zauzeo tri mjesta na YouTube music trendingu, koja je zadržao do ovog trenutka, “DVOJKO” je također najstreamaniji album na Deezeru, kao i top album na Apple Musicu. Na platformi Tidal predvodi listu Friške premijere, a pozitivne reakcije na novi album ne prestaju pristizati iz cijele regije!
Zanimljivo je kako je možda najviše pažnje dobila pjesma “Tour life”, dvadesetominutna putopisna oda mjestima koje je Vojko obišao na turneji kroz zadnje dvije godine, u kojoj je na špicu emisije Plodovi zemlje uvrstio freestyle stihove odrepane na navedenim koncertima diljem regije.

Uz lirički genijalno osmišljenu “Elu” i traku “Sharebedžija” koja otvara album također impozantnim liričkim vratolomijama, u YouTube trendingu našla se i “Mamacita”, Vojkova suradnja s mladim producentom Mihovilom Šoštarićem, poznatim kao Lockroom.

“Stand up nastup ili hip hop album, nebitno, svakako je pokidao”, naslov je na City Magazinu, koji kratko i jasno objašnjava što je tog oblačnog jutra, prvog ožujka dvije i dvadeset treće, spopalo regionalnu scenu kad je na svjetlo dana izašao “DVOJKO”. Koliko likova repa luđe? NIKOLIKO!