Koncert i predstavljanje novog video spota „Naiva“ grupe St!llness u Vintage Industrial Baru

U petak, 29.11., s početkom u 21.30 sati grupa St!llness održat će svoj prvi koncert u zagrebačkom Vintage Industrial Baru prije kojeg će svi prisutni moći vidjeti novi video spot „Naiva“ čija se medijska premijera očekuje tijekom sljedećeg tjedna.Ovaj psihodelični tribal roots rock bend poznat po svojim socijalno osviještenim tekstovima, dan prije spomenutog koncerta, nastupiti će i na velikom događaju povodom referenduma na središnjem zagrebačkom Trgu bana Jelačića. U četvrtak, 28.11., uz mnoga velika imena kao što su TBF, Let3 i Kawasaki 3P, St!llness će svojom svirkom javno podržati kampanju „Građani glasaju protiv“.

Redateljsku ulogu za ovaj nekonvencionalni video uradak preuzeo je Petar Ramljak alias LordOf TheBricks, koji je za glavne protagoniste video spota koristio dijelove najpopularnijih igračaka za modeliranje. Više o novoj pjesmi i video spotu prilikom službene premijere, a do tada svi su pozvani na koncert u zagrebački Vintage Industrial Bar u Savskoj 160. Vrata se otvaraju točno u 20.30 sati, za one znatiželjne informacija je da će se projekcija video spota pjesme „Naiva“ održati u 21.30h, nakon čega će, u 22 sata započeti i koncert.
Ulaznice za koncert u pretprodaji po cijeni od 30kn te na dan koncerta od 50 kn potražite u klubu Vintage Industrial Bar, a za više informacija posjetite Facebook event.