PLAYONE & ZVONIMIR DUSPER NA INTERNACIONALNOJ KOMPILACIJI REMIKSEVA “WE CAN HEAL” + NASTUP 30.11. U ZAGREBAČKOM “GREEN GOLD CLUBU”

PlayOne_In_the_mix_.1

 
Producentski dvojac PlayOne kojeg čine D`Knock & DJ Fresh Jay te njihov glazbeni kolega Zvonimir Dusper Dus, prošle su godine producirali jednu od verzija himne i dalje aktualnog humanitarnog projekta „We can heal“, a jučer im je potvrđeno kako bi njihov remix pjesme trebao doživjeti službeno internacionalno izdanje oko Božića ove godine. Jedna od idejnih začetnica i promotorica ovog projekta, čija je svrha zbrinjavanje beskućnika, svjetska je house diva Barbara Tucker. Barbara već nekoliko godina uspješno surađuje s PlayOneom, s kojima je snimila nekoliko singlova kao što su „Let Your Love Shine Through“ , „I Found a Place“, i „Feelin` Like a Superstar“, a  surađivali su i na nekoliko remikseva te zajedno nastupali u brojnim poznatim klubovima.

Ovog puta projekt „We can heal“, prvotnog imena „Heal the world“, iza kojeg stoji preko 20 izvođača i 10-tak remiksera, dobiva nova glazbena izdanja, pa bi se imena naših poznatih producenata, Darka Juranovića „D’Knocka“, DJ Fresh Jaya i Zvonimira Duspera, ovog Božića trebala naći u društvu etabliranih svjetskih producenata i DJ-a. „Ponosan sam što je PlayOne zajedno sa Zvonimirom Dusperom dio aktualnog svjetskog humanitarog projekta “We Can Heal“. Biti u društvu producentskih imena i DJ-a kao što su Frankie Knuckles, DJ Spen, Giangi Cappai i dr. je velika čast! Veliko hvala Barbari Tucker, jednoj od inicijatorica projekta, Bstar musicu, Quantize recordingsu, MN2S-u i BCS-u.” – objavio je D’Knock na svom Facebook profilu.  
No to nije sve! PlayOne će 30. studenog u svom rodnom gradu Zagrebu nakon dugo vremena održati nastup kojeg su mnogi ljubitelji elektronske glazbe s nestrpljenjem iščekivali.U subotu, 30.11., u Green Gold Clubu s početkom u 22h i uz besplatan ulaz, PlayOne započinje s koncertnom turnejom i partyjima na području Hrvatske i cijele regije.Fresh i D’Knock pripremaju vrhunski party, na kojem će vas sa svojim ritmovima, MC-anjem i live intrumentima odvesti u svijet pravog house zvuka i elektronike u kombinaciji s funk, soul, drum and bass, dubstep i hip hop elementima, koji čine osnovu njihovih glazbenih korijena. Zato skupite ekipu, i u subotu, 30.11. dođite u Green Gold Club na show kakvog dugo niste vidjeli. Kliknite  OVDJE za teaser remiksa “We can heal”.