Rušenje rekorda na tekmama Medvjeda u Areni Zagreb

Ovogodišnji Pan Arena Ice Fever, počinje ovog petka, 27. 12., utakmicom protiv dvostrukog prvaka, snažnog Dinama iz Moskve, a na slijedećoj utakmici  protiv Vitjaza iz Podolska, koja se igra u nedjelju, 29. 12., svi posjetitelji će pokušati napraviti vremenski najduži navijački val, poznatiji kao ”Mexican wave”. Trenutni vremenski najdulji val ikada izveden trajao je 6 minuta i 54 sekunde! Ne sumnjamo kako najbolja hokejaška publika na svijetu u fantastičnoj atmosferi u Areni neće imati problema u rušenju ovog rekorda. No to nije jedini rekord koji će posjetitelji rušiti u nedjelju. Već je nadaleko poznato ”Zig Zag – Medveščak” navijanje između dviju suprotnih tribina u Domu sportova koje svakoj gostujućoj momčadi barem malo odvrati pažnju s onoga što se događa na ledu. Sada će  mnogobrojni ženski dio publike uzeti stvar u svoje ruke i sam navijati.Uz pomoć navijačica srušit ćemo rekord u najmasovnijem ženskom skandiranju ”Zig Zag – Medveščak” između dviju polovica Arene Zagreb.
 

23. 01. 2014. neka u Arenu  Zagreb, navijaći sa sobom ponesu bilo koji, ne nužno Medveščakov, navijački šal i pomognu  u stvaranju nezaboravne atmosfere i rušenju rekorda u broju navijačkih šalova na jednoj hokejaškoj utakmici.
 
25. siječnja na utakmici protiv Lokomotiva iz Jaroslavlja, uz pomoć vjernog sponzora Pan piva, rušiti će se  najveći i najzanimljiviji, ali i najglasniji rekord ove sezone! Navijači će svojim gromoglasnim navijanjem rušiti rekord u glasnoći navijanja. Postojeći rekord u glasnom dvoranskom navijanju je postavljen 15. studenog ove godine i iznosi 126 decibela.
 
 27. siječnja 2014. u Areni Zagreb, i utakmica sa Sjeverstaljem iz Čerepovca.  Zadnja je to utakmica regularnog dijela sezonei prilika da svaki posjetitelj navuče dres ili majicu s grbom Medveščaka i na taj način pridonese rušenju rekorda u broju odjevnih predmeta s Medveščakovim grbom na utakmici.
 
Rekordi koje se ruše  u Areni Zagreb:
29. 12. 2013. KHL Medveščak Zagreb – Vitjaz Podolsk / najduži navijački val i najmasovnije žensko skandiranje ”Zig Zag Medveščak”
 
23. 01. 2014. KHL Medveščak Zagreb – Atlant Mitišči / večer šalova
 
25. 01. 2014. KHL Medveščak Zagreb – Lokomotiv Jaroslav / rekord u glasnom navijanju na sportskom događaju
 
27. 01. 2014. KHL Medveščak Zagreb – Sjeverstalj Čerepovec  / bears night: rekord  u broju odjevnih predmeta sa simbolom Medveščaka