U KINO GRIČU GATUZO PROMOVIRA NOVI ALBUM

 

gatuzo2

Dinamični RnR dvojac GATUZO  nastupit će 1. veljače u kinu Grič gdje će promovirati odlično ocijenjeni novi album naziva ‘Gdje idemo’. U današnjoj minimalističkoj RnR postavi – Goran na bubnju i Šiljo na gitari i vokalu rade od početka 2004. godine, a svoj neuobičajeni glazbeni stil i način sviranja nazivaju eksplozivni rock kojeg krase sirovost, originalnost i podsvjesna ovisnost o bluesu.


Vodeći hrvatski glazbeni portal muzika.hr svrstao je novi album grupe Gatuzo Gdje idemo na drugo mjesto domaćih albuma godine (2013.), renomirani rock kritičar Dubravko Jagatić ih je svrstao u prvih pet RnR izdanja Croatia Records dok ih Aleksandar Dragaš u recenziji posljednjeg albuma hrabro uspoređuje s jednim od trenutno najpopularnijih RnR bendova na globalnoj sceni – Black Keys.
Ulaznice za koncert Gatuza koji će se održati 1. veljače u kinu GRIČ mogu se kupiti po cijeni od 35kn na samom ulazu na koncert. Vrata kina GRIČ za publiku se otvaraju u 21:30h, dok se početak koncerta najavljuje za 22:00h.