X FACTOR ADRIA: Jelena Rozga i Doris Dragović oduševile publiku

rozga

Nastupom u četvrtoj live emisiji regionalnog X Factor Adria, Jelena Rozga priredila je publici nezaboravan nastup.izvedbom svog velikog hita „Nirvana“. Jelena je oduševila publiku, žiri i finaliste u backstageu.Međutim, pravi spektakl dogodio se izvedbom aktualnog singla „Cirkus“ zahvaljujući specijalnim efektima koji su za to priliku postavljeni u studiju.„Iako je hladna kiša padala po meni, uistinu mi nije smetalo! Adrenalin i uzbuđenje su me obuzeli pa to nisam ni osjetila! Bila sam ponesena reakcijom publike koja me je aplauzom nosila kroz cijeli nastup!“ – komentira Jelena svoj nastup.Kako je izgledao ovaj  nastup možete pogledati na sljedećem inku:
http://www.youtube.com/watch?v=VgK3N4VHVYA

 

Poslije nastupa Jelena je dala podršku finalistima X Factora te im udijelila i koristan savjet: „Moj savjet je da budete vrijedni i uporni! Nemojte odustajati ma koliko prepreka se pojavilo na putu i vjerujete u sebe i svoje kvalitete jer to je najvažnije! Želim vam da ostvarite svoje muzičke snove!“U revijalnom dijelu natjecanja nastupila je i fantastična Doris Dragović koje se trenutno nalazi u Srbiji povodom svog skorašnjeg koncerta u Beogradu. Za publiku je izvela svoj stari hit „Marija Magdalena s kojim je davne 1999. godine nastupila na Eurosongu u Izraelu.
Pogledajte kako je to izgledalo:http://www.youtube.com/watch?v=dyhWymmYlMQ
Gledatelji iz Hrvatske također mogu glasovati. Korisnici mreža T-Mobile, Vipnet i Tele2 mogu podržati svog favorita slanjem rednog broja kandidata na broj 85505 po cijeni od 3,00 kn po poruci.Informacije o rednim brojevima kandidata, kao i načinu glasovanja možete pronaći na službenoj stranici X Factor Adrije: http://xfactoradria.com/