Begini zahvaljuju svim svojim fanovima

be-listagini

Tamburaškom sastavu „Begini“ pošlo je za rukom ono što je malo kome u Hrvatskoj. Njihov novi album „Za sve moje bivše…“ već pet tjedana od izlaska nalazi se na prvom mjestu prodaje albuma u Hrvatskoj. Prema službenim podacima hrvatske diskografske udruge, album Begina ponovno je prvi, ne samo na domaćoj top listi prodaje, već i sveukupno među domaćim i stranim izdanjima.

 

Za ovaj zaista veliki uspjeh, Begini prvenstveno zahvaljuju svojim vjernim fanovima zbog kojih su trenutno najpopularniji tamburaški sastav:„Vidjeti svoj album na prvom mjestu čini nas ponosnima i sretnima. Gledati kako iz tjedna u tjedan „Za sve moje bivše“ čvrsto drži prvo mjesto je izvan svih naših očekivanja i dokazuje nam da se sav naš trud isplatio.Iako smo već znali da imamo najbolje fanove na svijetu, ovim putem im se još jednom zahvaljujemo.“ – ponosno komentiraju Begini.I dok se „Za sve moje bivše“ čvrsto drži na samom vrhu prodaje, Begini ne prestaju s gažama koje su najosobniji i time najbolji način promocije albuma.
Službenu top listu prodaje albuma u Hrvatskoj možete pogledati na sljedećem linku:
http://www.hdu-toplista.com/index.php?what=arhiva&w=details&id=1325http://www.hdu-toplista.com/index.php?what=arhiva&w=details&id=1325