Od Srca Do Srca (OSDS) u sretnoj ljubavi u novoj pjesmi “Ti si dio moga raja”

srca

‘“Ti si dio moga raja“ pjesma je koja zapravo postoji već prilično mnogo vremena, samo je bila skrivena negdje ‘u ladici’ našeg Gigija. Nakon što se Gigi pridružio našem bendu i pustio nam sve materijale na kojima je radio, za uho nam je zapela i ova pjesma. Ta se pjesma zapravo idealno uklapala u naš plan za godinu, kako svojom tematikom, tako i tempom, a činjenica da je njen autor sada član našeg benda dodatno nas je uvjerila da je snimanje te pjesme ispravan potez. Međutim, ja sam kao frontman inzistirao na tome da se tekst još malo doradi pa smo kontaktirali starog lisca Leonarda Baksu Čečija da to učini. Tako je nastala pjesma u svom konačnom obliku.’  – objašnjava nastanak nove pjesme frontman benda, Domagoj Pisuljak.

Pjesma koja, za razliku od većine današnjih skladbi, o ljubavi govori iz pozitivne perspektive i o tome što sretna ljubav nosi sa sobom, snimana je u tonskom studiju Šišmiš. Nedavno je odabrana u najuži krug za tamburaški festival u sklopu požeškog Aureafesta, kada će od 20 pjesama odabrati onih 10 najboljih. Upravo tih 10 odabranih i najuspješnijih predstavit će se požeškoj publici početkom rujna ove godine.’Do kraja lipnja za pjesmu „Ti si dio moga raja“ planiramo snimiti i spot; ideju, ekipu i dobru volju za to već imamo, nedostaje nam samo malo vremena… Vjerujemo da smo i ovaj put napravili nešto dobro i kvalitetno. To je pjesma koja nama mami osmijeh na lice pri svakom slušanju; nadamo se da će i reakcije publike biti slične!’ – za kraj dodaju ostali članovi benda.Ukoliko želite uživo vidjeti nastup ovih mladih i energičnih tamburaša, dođite na neki od njihovih budućih nastupa:
13.6. Glazbeni festivalu ‘Pjesme Podravine i Podravlja’
5.7. Gradišće, Austrija
12.7. Jet Set,  Krapina
 Singl naziva „Ti si dio moga raja“ autorski potpisuje bubnjar OSDS-a, Ivan Miklec Điđi, dok je u doradi teksta sudjelovao i tekstopisac Leonardo Baksa Čeči.Kako zvuči novi singl OSDS-a, poslušajte na linku:http://youtu.be/l1oCA0Zz1dg