ZAGRIZI RITAM PORUČUJU LUCIJA ft. BOYTRONIC

lucija1

Lucija Šarić, dolazi iz Zagreba ima dvadeset godina, a svoj je  talent povjerila u ruke vrhunske autorske ekipe : Neno Ninčević, Boytronic (rap dionice), Branimir Kopitović, Viktor Drago i Šime Eškinja. Oni su  zaslužni za njen kompletan audio i vizualan dojam u singlu  “Zagrizi ritam” .”Ovo je prava pjesma za sunce, more, ljeto , klubove. Opustite se, plešite, pjevajte i zagrizite naš ritam.Sve  vas volim ” kazala je Lucija.

Ovi autori su o Luciji imali samo riječi hvale:
“Lucija je draga, dobro odgojena cura i talentirana prije svega. Jako vjerujem u njen talent i ekipu koja radi na njenoj karijeri. Zadovoljstvo mi je gledati kako Lucija glazbeno sazrijeva, uči i što će sigurno ostaviti traga na našoj glazbenoj sceni”, rekao je hitmaker Neno Ninčević.

“Nakon dvadeset i sedam godina na sceni radostan sam da mogu svoje glazbeno iskustvo podijeliti s mladim pjevačima i zadovoljstvo mi je bilo surađivati s odličnom ekipom. Dali su mi potpuno povjerenje i slobodu u rap dijelu koji sam napisao te izveo u pjesmi. Sretno Lucija”, poručuje “doktor dance” glazbe u Hrvatskoj i tvorac ET-a, Boytronic.

Viktoru Dragi, redatelju spota Zagrizi ritam, ovo nije prvi spot, ali je prva suradnja s Lucijom Šarić:
“Lucija je sjajne ekspresivnosti i karaktera, samosvjesna i prije svega talentirana. U skladu s tekstom pjesme odveli smo je na plesni podij noćnog kluba s mnoštvom zanimljivih aktera, a samo snimanje pretvorilo u jedan odličan party do kasno u noć. Nadamo se da će publika osjetiti tu sjajnu atmosferu sa spota, zagristi ritam  i poželjeti zaplesati s Lucijom”, rekao je Viktor Drago.