Krcato Travno: Predstava “Čiribu Čiriba i vesela zanimanja” oduševila djecu i roditelje

luka

Započela je nova sezona predstave „Čiribu Čiriba i vesela zanimanja“ koja je ugostila slavnog hrvatskog trenera i sportskog direktora Cibone – Acu Petrovića!Krcat Kulturni centar Travno bio je ispunjen ne samo djecom već i medijima te ličnostima iz društvenog života; Tarik Filipović, Josip Pavić i Damir Hoyka samo su neki od mnogih koji su svoje vrijeme proveli s djecom uz predstavu punu smijeha, iluzije, ali i poučnog sadržaja. S obzirom na veliki interes, ulaznice za iduću predstavu koja igra 8. studenoga kada će Luka ugostiti Jozu Bozu, kreću u prodaju već od idućeg tjedna.

 

 

Uspoređujući ovu izvedbu  s prethodnim „Čiribuima“ možemo reći da se od ove razlikuju kao nebo i zemlja. Novi „Čiribu“ procvao je u fantastičnoj dvorani KUC-a Travno s nizom svjetlosnih efekata i pozornicom koja savršeno odgovara protagonistima predstave – Luki, profesionalnim plesačicama plesnog studija Escape te neizostavnom rakunu Pierru.Luka Vidović premijerno je izveo nekoliko novih, skupocjenih trikova i jedan je od rijetkih koji iluzionističku scenu gradi i drži na nivou u cijeloj regiji.Gost Aco Petrović smijao se do suza, kao i djeca i roditelji – jer Luka je stand up komičar što se sjajno uklapa u koncept predstave i vidi se da je na svojem terenu. Predstava traje pedesetak minuta i nažalost ili nasreću igra samo jednom mjesečno.Luka Vidović zaključuje: „Ako bude sreće i zdravlja ne bih imao ništa protiv da ovu predstavu igram i u „penziji“ jer se odlično zabavljam“!Kako biste „uhvatili“ svaku izvedbu redovito pratite web stranicu KUC-a Travno ili bpm.menart.hr.
Ulaznice za iduću predstavu 8. studenoga možete kupiti već od idućeg tjedna po cijeni od 25 kuna. Radnim danom od 10:00 – 19:00 sati ili od 10:00 – 11:00 sati na dan predstave na blagajni / porti Kulturnog centra Travno.