U Dubrovniku najavljen PRVI CROATIA MUSIC ADVENTURES! + dolaze Asian Dub Foundation i Mario Biondi

croatia-music
U hotelu Adria u Dubrovniku, održana je press konferencija povodom prve sezone CROATIA MUSIC ADVENTURESA koji će se ove godine održati na Parku Orsula i tamo ugostiti 2 velika svjetska glazbena imena.Jedan od najpoznatijih talijanskih soul vokala na svijetu – Mario Biondi, nastupit će 4. kolovoza, dok će nekoliko dana prije, točnije 28. srpnja, na kamenje Parka Orsula zakoračiti britanska grupa koju probrana hrvatska publika prati, poštuje i obožava – Asian Dub Foundation.

Informacije o ulaznicama:

Ulaznice za koncert Marija Biondija možete kupiti putem www.ulaznice.hr i na svim prodajnim mjestima istoga sustava. Pretprodajna cijena iznosi 300 kn dok će na dan koncerta, ukoliko preostane ulaznica, iznositi 350,00 kn.

U slučaju vrlo nepovoljnih vremenskih uvjeta, koncert će biti prebačen u športsku dvoranu Gospino polje zbog zahtjevnosti produkcije. Organizator zadržava pravo izmjene lokacije i ulaznice nije moguće vratiti. Informaciju o premještanju koncerta izvršit će putem medija i putem svojih kanala informiranja ( web, facebook, mailing lista ).