U prodaji novi album Giorgio Morodera DÉJÀ VU

deyavu

Giorgio Moroder, pionir disko i elektronske glazbe objavio je prvi solo album nakon više od 30 godina (RCA Records/Menart). Dugoiščekivani album najavljen je singlovima: “Déjà vu feat. Sia”, “74 is the New 24” i “Right Here, Right Now featuring Kylie Minogue.
Sa slavnim su glazbenikom na ovom albumu surađivale poznate zvijezde: Britney Spears, Sia, Charli XCX, Kylie Minogue, Mikky Ekko, Foxes, Kelis, Marlene i Matthew Koma.

Glazbena ikona Giorgio Moroder je utjecajni talijanski producent, tekstopisac, izvođač i DJ. I sa 74 godine, Moroder je u centru elektronske i dance glazbe. U centar pažnje ga je vratio album “Random Access Memories” Daft Punka (koji je nagrađen i za album godine); remixevi: Lady Gaga i Tony Bennett “I Can’t Give You Anything but Love,” Coldplay “Magic,” te remixevi za Donnu Summer, Haim… Nastua i kao live DJ u Japanu, Švedskoj, Meksiku, Njemačkoj…
U karijeri je surađivao s mnogim slavnim osobama kao što su: Barbra Streisand, Elton John, Donna Summer, Cher, Janet Jackson, Chaka Khan, Freddie Mercury, Blondie i David Bowie.
U Dance Music Hall of Fame primljen je 2004. godine.