2CELLOS U PETAK, 24. SRPNJA U ROVINJU

2-cellos

2CELLS, najpopularniji violončelistički dvojac današnjice, poznat po energičnim nastupima i nevjerojatnim obradama poznatih pop rock hitova u petak, 24. srpnja stiže u Rovinj, u EX TDR (bivša Tvornica duhana)! U sklopu Rovinj Jazz Festivala predstavit će pjesme s hvaljenog, aktualnog albuma „Celloverse“ (Portrait/Menart), ali i hitove koji su ih proslavili diljem svijeta.

“Koncert će biti super, nama je najveći gušt svirati doma, pred našom publikom. Premijerno ćemo izvesti neke pjesme s albuma koje još nismo ovdje svirali, tako da pozivam sve da dođu u Rovinj”, rekao je Hauser u glazbenom showu Dalibora Petka na Narodnom Radiju.
Pjesme s novog albuma u naravno prepoznatljivoj energičnoj izvedbi već su imali prilike čuti obožavatelji diljem svijeta (Amerika, Njemačka, Japan…). U Japanu su rasprodali 13 koncerata i vidjelo ih je gotovo 35.000 obožavatelja, a nedavno su objavili i novi spot za autorsku pjesmu „Celloverse“. Bez obzira na svjetsku popularnost i krcat raspored, Stjepan i Luka s nestrpljenjem iščekuju kratak povratak kući i nastup pred domaćom publikom u Rovinju. Nakon toga nastavljaju s turnejom (Italija, Brazil…).