Vlaho – Hrvatski projekt za svjetsko tržište

vlaho

Mladi i vrlo svestrani Vlaho konačno se vraća svojoj prvoj ljubavi – glazbi. Od formalnog glazbenog obrazovanja i natjecanja u klasičnoj glazbi do kantautorskog rada i profiliranja vlastitog zvučnog identiteta, glazbena karijera je bila i ostala njegova najintenzivnija i najdugovječnija strast. Nakon upoznavanja i rada s pravom producentskom ekipom, sazreo je trenutak da sve to izađe na vidjelo. Vlaho se glazbom bavi dugi niz godina, svira nekoliko instrumenata i sklada, a najdraža mu je gitara.


U polufinalu X Factora premijerno je predstavio pjesmu „Bla Bla“, oduševio publiku i pokazao da itekako ima potencijala za svjetsko glazbeno tržište – za koje već gotovo ima spreman album.
Note i stihovi su, kako često kaže, njegova strast i ljubav i bio bi najsretniji kada bi uspio izgraditi svoju glazbenu karijeru. Na pozornici X Factora izazvao je brojne pozitivne reakcije iz cijele regije i pokazao da je svoj glazbeni put započeo na najbolji mogući način.
Za vrlo zanimljivu i produkcijski izuzetno kvalitetno “spakiranu” kantautorsku pjesmu „Bla Bla“ snimljen je i video spot .Režiju spota potpisuje poznati srpski glumac Miloš Biković. Uz Vlahu se u spotu pojavljuje i Anđela Jovanović, a sniman je na više lokacija u Beogradu.Spot možete pogledati na sljedećem linku
https://www.youtube.com/watch?v=See546C_hIM&feature=youtu.be