ŠTO JE ZAJEDNIČKO ZLATKU HORVATU, FRANU PAŠKVALINU, MARIJU MOŽNIKU, DAMIRU MARTINU I MARIJU DRAGANJI?

 

Uoči Svjetskog dana srca koji se obilježava 29.9. profesionalni sportaši su se uz vježbanje s poznatom instruktoricom pilatesa Asjom Petersen uvjerili u važnost uzimanja prirodnog magnezija.Na zagrebačkom jezeru Bundek, u ponedjeljak 28.rujna 2015., održana je zanimljiva radionica, na kojem je poznata Pilates trenerica Asja Petersen predstavila novi program svojih vježbi i upozorila na važnost uzimanja prirodnog magnezija kod profesionalnih sportaša i rekreativaca. Njeni posebni gosti bili su izbornik hrvatske rukometne reprezentacije izbornik Slavko Goluža i trener Željko Babić, rukometaši Prvog Plinarskog društva Zagreb, vaterpolist Fran Paškvalin, gimnastičar Marijo Možnik, veslač Damir Martin te tenisač Mario Draganja.

– Važnost magnezija prilikom vježbanja –

Uz nove metode vježbanja svi prisutni imali su priliku i upoznati se s vrijednostima Mg Mivele i naučiti sve o utjecaju prirodnog magnezija tijekom i nakon napornog fizičkog vježbanja. I sama Asja Petersen istaknula je kako je prirodan magnezij u Mg Miveli najlogičniji izbor za sportaše i rekreativce zbog njihovih povećanih potreba za magnezijem. Tijekom vježbanja Asja Petersen sve je polaznike upoznala s činjenicom da je Mg Mivela bogata prirodnim magnezijem koji sudjeluje u staničnim reakcijama pri kojima se stvara energija te da se nedovoljnim unosom magnezija, ali i nedovoljnom konzumacijom Mg Mivele, stvara umor i da je iscrpljenost često posljedica nedovoljnog unosa magnezija u čovjekovoj svakodnevici. Prirodan magnezij iz Mg Mivela logičan je izbor u trenucima kada organizmu treba oporavak.

U potvrdu njenih riječi uvjerili su se svi koji su pili Mg Mivelu tijekom, ali i nakon vježbanja te su unosom tekućine, ali i magnezija, svome tijelu osigurali dovoljno energije i na taj način smanjili umor te pripremili tijelo za nastavak svakodnevnih obaveza.

– Učinkovitost prirodnog magnezija –

Asja Petersen istaknula je kako nije svaki izvor magnezija isti i da ga je u tijelo najbolje unijeti namirnicama koje su prirodno bogate magnezijem – hranom i vodom.

Kada se konzumira magnezij koji je prirodno sadržan u mineralnoj vodi, on je tijelu na raspolaganju u svom prirodnom mediju. Drugim riječima, bolje ga je piti jer se tako lakše apsorbira. Prirodni magnezij u Mg Miveli u topivom je obliku kojeg organizam iz tankog crijeva lako apsorbira u krvotok.