Sviđaju vam se “Cipele” Nine Badrić?

nina
Nina Badrić predstavila je svoju novu pjesmu “Cipele”, koja je ubrzo izazvala val oduševljenja na društvenim mrežama. Pjesma “Cipele” do sada je na YouTubeu preslušana gotovo 50.000 puta.”Pjesma ‘Cipele’ nastala je u dahu, kao što sve moje autorske pjesme nastaju.Bez namjere da se išta napiše, nekako duša sama vrisne kad joj je za to vrijeme.Alan Hržica i ja potpisujemo glazbu, a ja ujedno potpisujem i stihove dok je Predrag Martinjak sve upakirao u sjajan aranžman.Nadam se da će pjesma naći svoj put do ljudi i da je ovo jedna od onih pjesama koje će uvijek trajati” – izjavila je Nina o novoj pjesmi.


Pružajući nam kroz novu pjesmu “komadić svog srca” Nina je tek krenula otkrivati adute koje ljubomorno čuva za koncerte u Lisinskom.
Pjesmu “Cipele” Nina će prvi put uživo izvesti upravo na koncertima 25. i 30.11. u Lisinskom. Po dosad viđenim komentarima na pjesmu možemo samo reći da će ta izvedba zasigurno biti jedan od najemotivnijih trenutaka koncerta.
Nakon rasprodanog prvog koncertnog datuma, Nina Badrić održat će dodatni koncert u Lisinskom – 30.11.
Ulaznice za drugi Ninin koncertni datum u Lisinskom potražite na blagajni Lisinskog, u Aquarius Music Shopovima ili u sustavima www.ulaznice.hr i www.eventim.hr

YOU TUBE – CIPELE : https://youtu.be/Z74PsS4Fr3k