U Booksi – Na Fejsbukovcu stare priče, u Dnevniku FB idiota nešto novo

buksa

Promocije književnih djela, nedjela pa i zlodjela, ne događaju se nekom drugom. One se događaju baš Anđelu Jurkasu i Denisu Giljeviću. Promocije se ne događaju niti negdje drugdje. One se događaju u Booksi, 30. listopada u 19 sati, kada će A.J. predstaviti Dnevnik Facebook idiota, a D.G. Zvižduk s Fejsbukovca.

Pjesma ‘Dnevnik Facebook Idiota’ je monstruozni lirski dnevnik ispao iz bilježnica narodne kajdanke skrivenih ljubitelja Facebooka. U produkcijsko ritmičkom smislu produkt je mastermind radionice Setta iz Krankšvestera s kojim autor privatno dijeli intimne (čitaj kako misliš, na što god pomislio) odnose. Napose, radi se o ultimativnom plesnom megahitu koji je toliko jeben da ga ni jedna radio stanica neće imati jajca puštati. Još kad bude gotov i video spot s Tinom Katanić u glavnoj ulozi, pomest će sve Severine, Lane, Rozge, Nine i ine rvacke pop istine – navodno je izjavio B. Lee (čitaj onako kako misliš, na kojeg god B. Leeja mislio).

Zvižduk s Fejsbukovca treći je samostalni (ob)literarni izlazak Denisa Giljevića u disko klub književnika koji više pate od forme, a manje paze na sadržaj, drugi pod visokim pokroviteljstvom Džaba the fARTa, tajnog društva za poticanje, provedbu i promicanje besplatnih krekreativnih kerefekalija i sprdARTčina