Endi u ulozi Kralja popa

endi

 

Za svoj sedmi singl i videospot „Nije fer“ koji se nalazi na njegovom albumu prvijencu „Da se mene pita“, čiji izlazak ovih dana obilježava i prvu godišnjicu, mladi Endi spremio je pravo iznenađenje koje će zasigurno oduševiti sve veći broj njegovih fanova.
U novom spotu pojavljuje se u ulozi legende Michaela Jacksona koji mu je oduvijek bio plesački uzor.Autor glazbe i glazbeni producent je Tihomir Preradović, a autorice teksta za pjesmu „Nije fer“ su Ines Prajo i Arijana Kunštek.Za scenarij ovog vrlo zanimljivog spota pobrinuo se Mihovil Bek, a redatelj je ovog puta bio Mario Šulina.

Da bi spot bio još zanimljiviji u ovo predblagdansko vrijeme, Endi i njegova kreativna ekipa, odlučili su angažirati i malenog Frana Tota koji neodoljivo podsjeća na luckastog Kevina iz božićnog filmskog klasika ‘Sam u kući’, a ideja je inspirirana i zajedničkim pojavljivanjem Michaela Jacksona i Macaulaya Culkina u sjajnom spotu ‘Black or white’ 1991. godine.
Novi je Endijev spot koncipiran kao pravi mali filmski uradak, nešto potpuno novo na domaćoj glazbenoj sceni pa vjerujemo da će u ovom videu uživati i svi Endijevi fanovi.
Kako se Endi snašao u ulozi Kralja popa pogledajte u spotu na sljedećem linku https://www.youtube.com/watch?v=Uhvih1o4jpk