JURICA PAĐEN I AERODROM IMAJU NOVOGODIŠNJU ODLUKU – ‘OD SUTRA NE PUŠIM’

jurica

Osim snažne i vrlo zdrave novogodišnje odluke, „Od sutra ne pušim“ naziv je novog singla i videospota Jurice Pađena i grupe Aerodrom. Riječ je o brzoj i vedroj ska poskočici za koju i glazbu i tekst potpisuje Jurica Pađen, a snimljena je u studiju Zg Zvuk Hrvoja Prskala.
Zanimljiv prateći videospot snimili su sami prijatelji, suradnici i fanovi benda, među kojima se pojavljuju svjetski boksački prvak Stipe Drviš, glumica Anica Kovačević, voditelji Karmela Vukov Colić, Marija Štrajh i Stiv Bonev, bubnjar Đole Macola, Dubravko Šimenc, Robert Krupa, Drago Plečko, Želimir Altarac Čičak i mnogi drugi. Videoklipove u cjelinu je spojio dugogodišnji suradnik Aerodroma redatelj Ljubo Zdjelarević.

Ovim singlom bend najavljuje rad na novom materijalu koji će naslijediti posljednji, osmi studijski album Aerodroma, Taktika noja, objavljen 2012. godine. U međuvremenu, Pađen je objavio i sjajni autorski album All Stars na kojem su mu se pridružili vrhunski glazbenici i instrumentalisti Husein Hasanefendić Hus, Massimo, Neno Belan, Branimir Štulić, Nikša Bratoš, Vedran Božić i Zele Lipovača. Album All Stars osvojio je Porina za najbolji prošlogodišnji instrumentalni album (izvan klasične i jazz glazbe).

Pogledajte spot: