Zašto je novi singl grupe Silente izuzetno važan

silente

14. prosinca objavljen je novi singl grupe Silente i ujedno pjesma s kojom će nastupiti na nadolazećem, 63. Zagrebačkom festivalu.Rekla si da nikad nisi voljela ovako četvrti je singl skinut s aktualnog albuma “Neće rijeka zrakom teći” i po mnogočemu izuzetno važan za Silente. S njim će bend “braniti” prošlogodišnju pobjedu na Zagrebačkom festivalu koji se održava 22. siječnja. Pjesma Čudna ili čudesna bila je uvjerljiv pobjednik prošlog izdanja festivala i jedna od najvrćenijih domaćih hitova od tada.

U eteru će Rekla si… nasljediti Neobranjivo, skladbu koja je obilježila jesen i ulovila više od 370 tisuća pregleda na YouTubeu. Ujedno bit će to pjesma kojom će Silente najaviti najveći koncert karijere koji će održati u Maloj dvorani Doma sportova 20. veljače. Upravo ta samostalna svirka bit će presedan na domaćoj glazbenoj sceni jer se ne pamti kad je jedan pop rock bend u svega tri godine od debi singla dogurao do dvorane koju su u proteklih 12 mjeseci rasprodavali Josipa Lisac, Urban & 4 i Pipsi.
S izuzetno uspješnom 2015., u kojoj su objavili uspješan album ‘Neće rijeka zrakom teći’ i odsvirali Tulum turneju rame uz rame s Bajagom i Instruktorima, grupa će zaključiti novogodišnjim koncertom na Stradunu.
Poslušajte!
Silente – Rekla si da nikad nisi voljela ovako