5. ROCK MASSACRE TRIBUTE FESTIVAL

rock-fest

Čujte i počujte! Ove godine slavi se peta jubilarna godina ROCK MASSACRE TRIBUTE FESTIVALA! Preživjeti sve ove krizne godine je velik uspjeh i ove godine kreće se u nove pobjede s nizom fenomenalnih tribute bendova kao i uvijek. Naravno, ne bi uspjeli preživjeti bez vas, ljudi koji su dolazili svake godine i napravili ovaj festival koncertnim događajem sezone. Veliko Vam hvala! Ove godine line up govori sve.


THE REAL THING (FAITH NO MORE tribute)
Bend iz Zagreba koji nikog ne ostavlja ravnodušnim. Uspjeli su dočarati ludilo i naboj FTM-a do kraja na zavidnom nivou kojeg i ovaj festival njeguje.

BALLBREAKERS (AC/DC tribute)
Dobro znana ekipa koja već godinama razvaljuje AC/DC u najboljem mogućem svjetlu što nije lako. Uvijek postojani, a atmosfera na njihovim nastupima uvijek je fenomenalna do točke usijanja.

DINO JELUSIĆ & M.U.D. (IRON MAIDEN tribute)
Dino Jelusić je sjajan talentirani pjevač koji u slobodno vrijeme pjeva Maidene i to radi sjajno. M.U.D. su odličan bend na nivou i mjesto mu je na Rock Massacru. Maidenovci ih se sigurno ne bi posramili.

PARANOID (OZZY OSBOURNE & BLACK SABBATH tribute)
Jedan od prvih tribute bendova ikada u Hrvatskoj, ako ne i na Balkanu su definitivno Paranoid. Tko nije svjedočio njihovoj svirci ne vjeruje koja vrsta energije “atmosfere” i “oduzimanja” se stvara na njihovim koncertima. Dugovječni i postojani više nego pristojno razvaljuju pjesme Black Sabbatha kao i solo karijere Ozzya. Dođite i uvjerite se!

Da ne duljimo mnogo, u ime organizatora pozivamo vas da dođete u Močvaru 9.1. na još jedan nezaboravni festival koji iz godine u godinu potvrđuje da je kvaliteta itekako bitna. Na ulazu vas čeka besplatno piće dobrodošlice.