Filip Dizdar pjeva o fatalnoj ljubavi

filip

Filip Dizdar predstavlja pjesmu o fatalnoj ljubavi koja oduzima dah. „Pjesma “Našao sam te” idejno je nastala prije godinu dana, a zadnja 3 mjeseca intenzivno radimo na njoj. Glazbeno je to još jednom odmak od onog što sam radio dosad, još jednom smo zapravo pustili pjesmu da nas vodi gdje želi ići.“ – rekao je Filip Dizdar.
Glazbu i tekst potpisuju Alan Dović i Filip Dizdar, a Alan je bio zadužen i za produkciju. Bubnjeve je odsvirao Nikola Babić, bas Denis Marijanović, klavijature Viktor Lipić i Hrvoje Ivančić a za mastering je odradio Dragutin Smokrović-Smokva.

„Dosad sam u spotovima uvijek imao priče i šarenilo, ali ovaj put sam htio potpuni zaokret. Pjesma je jako ritmična i želio sam to isto prikazati kroz spot i kadrove. Spot je minimalističan u detaljima i vidi se ono najbitnije. Bend nije odmah otkriven već se postepeno otkriva publici kao i sama pjesma.“kazao je F.D. U spotu se pojavljuje i Filipov bend “Groovers” s kojim se trenutno zagrijava za nastup u klubu Maraschino u Zadru, 26.03.
Spot čiju režiju potpisuje sam Filip Dizdar možete pogledati na sljedećem linku:
https://www.youtube.com/watch?v=suHJvF5xNrY&feature=youtu.be