GRADONAČELNIKU BANDIĆU ŽUTA MAJICA NAJBOLJEG VESLAČKOG PARA DANAŠNJICE

 

bandic
U gradskoj palači Dverce, održano je zanimljivo druženje, na kojem je gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, ugostio najuspješnije sportaše grada Zagreba. Čast da budu gosti na službenom prijemu imali su i braća Martin i Valent Sinković, po rezultatima najbolji veslački par svijeta. Povod ovom primanju su odlični rezultati i niz velikih uspjeha braće Sinković na najvećim međunarodnim veslačkim natjecanjima te činjenica da u svojoj disciplini nisu izgubili utrku gotovo 1000 dana.


Kao zahvalu gradu Zagrebu i gradonačelniku Bandiću na današnjem primanju, ali i za dugogodišnju potporu, braća Sinković odlučila su pokloniti jedinstvenu žutu majicu koju imaju privilegiju nositi samo najbolji od najboljih. Majicu dobivaju ukupni pobjednici utrka Svjetskog kupa, a njena vrijednost jednaka je medaljama s velikih natjecanja i zaslužuju ju samo osvjači utrka odnosno samo osvajači prvog mjesta utrke. Ovaj lijepi poklon braće Sinković od danas će krasiti ured gradonačelnika Bandića kao potvrda jedne uspješne i kvalitete suradnje u kojoj je konačni cilj osvajanje zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Riju u kolovozu 2016. godine.
Martin i Valent se nisu dugo zadržavali, jer su već žurili na drugi trening, naime, ovaj vikend ih očekuje 2. Svjetski kup u Luzernu gdje namjeravaju nastaviti svoj veliki niz.