Novi singl: T.E.T.R.A. – Nema te

tetra
Nakon obrade kultne pjesme Darka Rundeka “Grane smo na vjetru” te debitantskog autorskog singla “Nišan”, zagrebački minimalistički duo T.E.T.R.A. predstavlja singl “Nema te”. Riječ je o ritmičnoj ljetnoj pjesmi smještenoj u zimski okvir, koja obiluje zaraznim repetitivnim melodijama, a govori o prolaznosti.
Autor glazbe i teksta je Goran Čučković koji je svirao i bas, bubanj i klavijature, vokalne dionice je otpjevala Rosana Šimunović, na gitari je gostovao Dario Aman iz grupe Dosh Lee, a za glazbenu produkciju je zaslužan Tomislav Hleb.

T.E.T.R.A. je sastav osnovan 2014., čiju postavu čine Rosana ‘’The Angel Voice’’ Šimunović, kao glavni vokal i Goran Čučković u ulozi tekstopisca, kompozitora, aranžera i vokalista. Njihova glazba nastaje na neuobičajen način – sve odsvirane muzičke dionice, zvukovi i efekti su snimljeni na uređaj “Loop Station”, s kojega tijekom nastupa uživo miksaju zvukove u maniri DJ-a te ih, istovremeno s vokalnom izvedbom, stapaju u jedinstvenu glazbenu cjelinu. “T.E.T.R.A.” se ne ograničava u žanrovskom pogledu, stoga iz pjesme u pjesmu donosi razna glazbena iznenađenja.

Singl “Nema te” poslušajte OVDJE