Garage psych pop bend Cool Ghouls ovaj četvrtak dolazi u Močvaru

 

Cool Ghouls ova četvorica mladih musavaca iz San Francisca nimalo ne kriju svoje utjecaje iz 60-ih (The Byrds, The Seeds, Grateful Dead… dalo bi se nabrajati satima) kombinirajući surf gitaru, višeglasne harmonije, country-rock melodioznost, pa čak i white-soul uplive s duhačkom sekcijom. No, Cool Ghouls nikako nisu neki štreberski retro band. Dovoljno su svježi, rasklimani i garažno oštri da bi zvučali uvjerljivo i u cinizmom natopljenom 21. stoljeću, a mora se priznati da im je, kao i kod većine bandova s te scene, cijela priča i prilično hipster-friendly. To im nećemo uzeti za zlo!


Do sada su izdali dva albuma puna lijepih i ljepljivih ljetnih hitova (za užasno cool kalifornijske etikete Empty Cellar Records i Burger Records), a na ovoj turneji prezentiraju najnoviji, koji će sigurno biti jednako dobar kao i prva dva, nema frke.
Sve u svemu, idealan band za otvaranje koncertne sezone. I idealan soundtrack za lagano flaksanje na plaži punoj praznih limenki pive u iščekivanju novog Dana velikih valova!

Zato dođite u četvrtak 01.09.2016. u močvaru ,upad 35 KN

Cool Ghouls – Natural Life
www.youtube.com/watch?v=TuCx9kgtr38