EBEL momčad na All Star Cup-u u Bratislavi

ebel
U veljači 2018. na All Star Cup-u u Bratislavi susret će se momčadi četiriju europskih liga -EBEL-a, Češke i Slovačke Extralige i DEL lige.
17. veljače iduće godine momčad Erste Bank Eishockey Lige sudjelovat će na ALL STAR CUP-u u Bratislavi. Po prvi puta susrest će se All-Star momčadi četiriju europskih liga. Uz EBEL momčad sudjelovat će i momčadi Češke i Slovačke Extralige kao i njemačke DEL lige.Nakon dva uspješna All-Star događaja u Slovačkoj, ideja o međunarodnom događaju raspravljala se na sastanku Hockey Europe organizacije tijekom Svjetskog prvenstva u Kolnu. Predstavnici četiri lige brzo su se dogovorili o načinu i pravilima koja su onda bila predstavljena na tiskovnoj konferenciji u Bratislavi. Bit će to turnir 3 na 3 sa kružnim sustavom natjecanja (svatko sa svakim). Utakmice će trajati 2 puta po 15 minuta i svaka momčad će imati na raspolaganju 12 igrača i 2 golmana s maksimalno sedam stranaca. Uz trofej, pobjednici će odnijeti kući i novčanu nagradu od 25.000 eura.


“Izuzetno mi je drago što je EBEL Liga među prvim kontakt partnerima za takve projekte. To pokazuje respektabilan status naše lige. S geografskog stajališta i stajališta zdravog suparništva, suradnja naših četiriju liga pokazala se logičnom. Bit će to puno uzbudljivih utakmica, jer kako se Česi i Slovaci vole nadmetati isto se odnosi i na Austrijance i Nijemce. Vjerujem da će ljubitelji kvalitetnog hokeja uživati u ovom izuzetnom egzibicijskom turniru”, izjavio je Christian Feichtinger, generalni direktor EBEL Lige.
All-star 2018 vikend program počet će u 13 sati kod Ondrej Nepela ledene dvorane u Bratislavi, gdje organizatori obećavaju veliku fan zonu s popratnim programom. “Pripremili smo brojne popratne događaje, bogat kulturni program, koncerte, natjecanja i puno atrakcija za navijače”, kaže Richard Lintner, direktor Tipsport lige. Ulaznice su dostupne navijačima na predpredaj.sk od 13. rujna, u rasponu od 15 do 30 eura.