Iz Radio Aktiva se pitaju – Zašto ne pokažemo djeci?

radio
Nakon iznimno uspješnog perioda u kojem su se okitili brojnim nagradama struke, objavili dva odlično prihvaćena studijska albuma i koncertno prodrmali klubove i festivale širom Hrvatske i susjedstva, Radio Aktiv otvara novo poglavlje rada benda, i to novim singlom i videospotom intrigantnog naziva „Zašto ne pokažemo djeci?“. Riječ je o dinamičnoj i radiofoničnoj pjesmi nadahnutog teksta, koja na slikovit način komunicira sa slušateljem.

Novim singlom Radio Aktiv predstavlja i novu postavu i zvuk benda te nastavlja „širenje glazbenih vidika svakim sljedećim singlom“, kako su iz benda i najavili. Autor pjesme je frontmen benda Branimir Čubrilo, dok se za produkciju i mastering pobrinuo talentirani Mark Mrakovčić, koji nastavlja uspješnu suradnju s bendom koja traje od prvog singla.„Pjesmom smo željeli poslati pozitivnu poruku i podijeliti naše misli sa slušateljima, nudeći im nešto drugačije.“ – o pjesmi je rekao autor Branimir Čubrilo.
Spot za pjesmu režirao je, snimao i montirao Dinko Pasini, a u snimanju mu je pripomogla Magda Mas, a pogledati ga možete na https://youtu.be/EzEM_xZbN1w