Hitove funk ikone, Georgea Clintona,IDM Music od sada zastupa za regiju

george

Publishing kompanija Peermusic prije nekoliko je dana s velikim zadovoljstvom objavila vijest da je potpisala nakladnički ugovor s legendarnim glazbenikom Georgeom Clintonom, pionirom glazbenog pokreta P-Funk, koji iza sebe ima preko 50 godina fascinantne glazbene karijere.Svojim izričajem utjecao je uvelike na nastanak i razvoj rap glazbe te se uz Jamesa Browna i Slyja Stonea smatra najvećim inovatorom žanra funka. 1997. godine uvršten je u Rock and Roll Hall of Fame zajedno s ostalim članovima svog kolektiva Parliament-Funkadelic.

Svoj glazbeni potpis ostavio je i u suradnjama s nizom glazbenika poput De La Soul, Gang Starr, Rudimental i Kendricka Lamara s kojim je prije 3 godine objavio pjesmu “Wesley’s Theory” na Kendrickovom Grammyjem ovjenčanom albumu “To Pimp A Butterfly”.
Ovim putem IDM Music će tako uz niz hitova regionalno početi zastupati između ostaloga i Clintonove pjesme s albuma “First Ya Gotta Shake The Gate” kao i singl Parliamenta “I’m Gon Make U Sick O’Me”, a Peer će, osim nakladničkog ugovora, dobiti i zastupništvo snimki “‘One Nation Under A Groove”, “Hardcore Jollies” i “Uncle Jam Wants You”.

Prisjetite se velikog funk hita “One Nation Under A Groove” na linku:
https://www.youtube.com/watch?v=3WOZwwRH6XU