Stand up komičar STEPHEN K AMOS u Lisinskom

stephen
Hvaljeni stand up komičar i voditelj nigerijskog porijekla Stephen K Amos nedavno se vratio sa svjetske turneje i ove jeseni kreće na potpuno novu europsku turneju – “Bouquets and Brickbats” – u sklopu koje po prvi put stiže u Zagreb u nedjelju 07.10.. Utočište će mu pružiti mala dvorana Lisinskog, a njegov glavni cilj je na trenutak vas razveseliti i pomoći vam da zaboravite nered u kojem se svijet trenutno nalazi. Utonite u toplu komediju jedne od „najsimpatičnijih ličnosti britanske komedije“ (Radio Times).Stephen K Amos redovito nastupa u međunarodnim komičarskim krugovima, a mogli ste ga gledati i na netom završenom Edinburgh Fringe festivalu.
Karijeru je započeo kao voditelj u Big Fish comedy klubu u južnom Londonu i do sada je tri puta bio nominiran za nagradu Chortle’s najbolji voditelj (2004., 2007. i 2008. godine).

Osvaja šarmom, samopouzdanjem i originalnim materijalima koje piše i predstavlja svake godine iznova. Nastupao je u nekim od britanskih najomiljenijih kazališta i na Royal Variety Show-u (2007.). Debitanski DVD „Find the Funny“ snimio je u kazalištu Enmore u Sydneyu i objavljen je u studenom 2009. godine. Godinu dana kasnije snimio je show „The Stephen K Amos show“ za BBC2 (kasnije objavljen i na DVD-u) te objavio novi DVD „The Feelgood Factor.“
Stephena K Amosa mogli ste vidjeti na „QI“ (britanski kviz), „The People’s History of LGBT“ (BBC), reality showu „UKTV’s Celebrity Storage Hunters“ , TV programu „Alan Davies: As Yet Untitled“, „Live At The Apollo“ (BBC1), TV panelu „Have I Got News For You“, kao i u četvrtoj sezoni serije „What Does The K Stand For?“ (BBC Radio 4).

Nedjelja, 07.10., Lisinski cijena ulaznice (150 kn)