“Vikend” grupe Detour zauzeo prvo mjesto na HR TOP 40!

 

detour

Ultimativni ljetni hit grupe Detour, singl Vikend, popeo se na sam vrh brojnih domaćih top ljestvica, a ovaj tjedan nalazi se na prvom mjestu službene domaće top liste HR TOP 40! “Vikend” je još jednom potvrdio da Detour posjeduje pravi recept za pripremu ljetne poslastice, a višestruke dobitnike Porina tek čeka vrhunac ovogodišnjeg djelovanja – izlazak novog albuma “TourDetour” te najveći koncertni zalogaj do sad, nastup u Domu sportova 8. prosinca.
“Želio bih se zahvaliti i izraziti veliko zadovoljstvo činjenicom da je upravo naša pjesma Vikend ovaj tjedan najizvođenija. Hvala svim glazbenim urednicima, svima koji puštaju, svima koji slušaju. Nama je bilo zaista veliko zadovoljstvo i radost stvarati pjesmu te snimati spot i drago nam je da je tako široko prepoznata. Želim vam puno ugodnih vikenda!” – rekao je Nenad Borgudan, autor pjesme i frontman grupe. “Vikend” prati i video spot sniman u Supetru na Braču koji prikazuje idealan vikend članova benda na moru u kontrastu sa sporom dinamikom grada i sjetom.

Pjesma “Vikend” četvrti je službeni singl s predstojećeg novog studijskog albuma “TourDetour” čiji je izlazak najavljen za listopad. Već sada možemo očekivati kako će Detourov novi album uspješno naslijediti njihov nagrađivani “A što ak ja…”. što su svojim dosezima, uspjesima i priznanjima, uz hvaljeni Vikend, također potvrdili singlovi Zaljubila sam se, Biram i Bez tebe.
Ova godina će Detourovcima svakako biti posebna s obzirom da za kraj pripremaju najveći koncert u karijeri. Nakon sjajnih rasprodanih koncerata u Tvornici kulture, Vintage Industrial Baru te bogatog koncertnog ljeta, pop sastav, kojemu tepaju da su perjanice domaćeg popa, za 8. prosinca najavljuje najveći koncert karijere, u zagrebačkom Domu sportova gdje će ujedno uživo predstaviti novi album.