Novi glazbeni projekt za svjetsko tržište iza kojeg stoji Mr.Darwin Chill

kauric

Prvi službeni singl u sklopu novog glazbenog projekta iza kojeg pod nazivom „Mr.Darwin Chill“ stoji renomirani autor i producent Dare Kaurič .Kaurič je velika slovenska zvijezda i autor mnogih hitova mnogobrojnih izvođača različitih žanrova te je ujedno član jedne od najuspješnijih slovenskih pop grupa – Kingston.Autorski se Dare prvi put pojavio početkom 80-ih kao pokretačka snaga legendarne punk grupe Kuzle, a inspiraciju je crpio iz legendarnih bendova poput Ramonesa, The Clasha, a kasnije i preko novih grupa kao što su Depeche Mode i slični.

Svestrani Dare ujedno je i prvi slovenski autor nezaboravnih hitova s reggae prizvukom, koji su i danas, 20 godina od objave, obavezni na svakoj zabavi i imaju zavidnu radijsku rotaciju.
S početkom nove godine, Kaurič pod imenom „Mr.Darwin Chill“ predstavlja novi glazbeni projekt, sasvim drugačiji od njegova dosadašnjeg rada u sklopu kojeg će objaviti album „Night Flight (to Buenos Aires)“.
Najavni singl novog studijskog albuma je pjesma „Pray“ na kojoj gostuje vrhunska jazz, soul i blues glazbenica Maja Predatorija