Moj dida je pao s Marsa: prvi hrvatski film u 4DX tehnologiji

dida

Dugoočekivani film Moj dida je pao s Marsa stigao je prošlog tjedna u hrvatska kina, a osim što nakon više od 30 godina u domaću kinematografiju vraća znanstvenu fantastiku, ujedno je i prvi hrvatski filmski naslov koji možete pogledati u 4DX tehnologiji!
4DX je korak naprijed u evoluciji odlaska u kino koji gledatelju donosi potpuno uključujuće iskustvo i čini ga dijelom samog filma. Unutar 4DX dvorane, pokretna sjedala i efekti okoliša poput vjetra, mjehurića i mirisa rade u savršenom skladu s događanjima na ekranu.

4DX tehnologija ujedno je i idealan je način da doživite film Moj dida je pao s Marsa, neobičnu avanturu djevojčice Une i robota vanzemaljca Dode, koji imaju zadatak spasiti njenu djelomično vanzemaljsku obitelj!
Posjetitelji 4DX kino dvorane multipleksa CineStar Arena Zagreb, CineStara Rijeka i CineStara 4DX Mall of Split gledajući film imat će osjećaj kao da se nalaze u filmskom okruženju zahvaljujući pokretnim sjedalima, mirisu, vjetru, vodi, magli, mjehurićima i posebnim svjetlosnim efektima koji će svakom gledatelju pružiti 4DX prožimajući filmski doživljaj zaokupljujući svih pet njegovih osjetila!