Bisera Veletanlić, u Cratia records studiju na veličanstven je način predstavila cd i lp “Bisera”

Bisera
Studio Croatia Recordsa u zagrebačkoj Dubravi bilo je mjesto okupljanja legendarnih glazbenika, a povod je bio predstavljanje albuma “Bisera” s najvećim hitovima Bisere Veletanlić, glazbene dive koja je obilježila 55 godina umjetničkog stvaralaštva.
U suradnji dvije velike diskografske kuće, Croatia Recordsa i PGP RTS-a početkom travnja ove godine objavljen je CD na kojem se nalazi 20 najvećih hitova poput “Još jedna šansa”, “Zlatni dan”, “Nikad više”, “Ne plači” i “Ručak za dvoje”. Samo nekoliko mjeseci kasnije Biserini hitovi objavljeni su i na ljubičastom vinilu čime je ovo izdanje dobilo na luksuznosti.

Oba izdanja predstavljena su nedavno na Sajmu medija i knjiga u Beogradu, a danas i u Zagrebu. Direktori Croatia Recordsa i PGP RTS-a, Želimir Babogredac i Vladimir Grajić, veliki skladatelj Kornelije Kovač, menadžerica za odnose s javnošću Jugoton-Croatia Recordsa, Natalija Cajić imali su samo riječi hvale za ovu iznimnu pjevačicu koja je svoj veliki doprinos dala u zabavnoj i jazz glazbi.
“Iako je ovo za mene jako emotivan trenutak, nećete me danas vidjeti da plačem. Neću vas previše ni zamarati s riječima, ali moram reći da sam silno zahvalna svima vama koji ste danas došli zbog mene, zahvalna sam i ljudima koji su mi pomogli da doživim ovakve trenutke. Želim vam samo reći da sam sretna žena”, rekla je vidno dirnuta Bisera.