Najava nove pjesme i spota Neda Ukraden

neda

Osim što je itekako koncertno aktivna, Neda se posvetila snimanju novih pjesama, a kako je sama najavila i sa obožavateljima podijelila, pred nama je uskoro nešto lijepo i novo.
‘Ovih dana sam uglavnom u studiju na snimanju čak tri nove pjesme, koje spremam, kako bi pred Novu godinu obradovala svoju publiku! Dvije su nastale u suradnj sa mojim provjerenim autorima Dušanom Bačićem i Bojanom Vasićem, a treća će biti jedno iznenađenje, sa potpuno mladom ekipom!
To će biti jedan mini album! Nadam se da će publika podjednako uživati u prekrasnoj baladi, kao i u modernim novim pjesmama. Naravno pjesme će doživjeti i svoje video izdanje. Prvo snimanje odradili smo ovih dana za baladu, pod radnim nazivom” Nije pošteno” u prekrasnom ambijentu dvorca Principovac i Iločkim vinogradima.

Uživali smo u prelijepim predjelima, vinogradima kao i interijeru Iločkih podruma. Pjesme će biti puštene u eter krajem godine, taman dovoljno da u Novoj godini svi zajedno, zapjevamo neku od mojih novih pjesama!, istaknula je Neda Ukraden
Lokacija za snimanje, ovoga puta bio je prekrasan dvorac Principovac, koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a uz to tu su i posebni Iločki podrumi, za koje se vežu posebne priče.
Zlatni jubilej, kada je karijera u pitanju nešto je čime se rijetki mogu pohvaliti, a Neda Ukraden, jedna je od onih koji žive upravo takvu priču.
Ljubav između njezine publike i nje, nešto je što traje godinama, a upravo ta ljubav dodatna je inspiracija i motivacija da bude još bolja u onome što radi, kako često i sama zna istaknuti.
Dok čekamo novu pjesmu, prisjetimo se posljednjeg singla ‘Najteže je kad se rastaje’, za koji je video snimljen u Nedinom rodnom Imotskom – https://youtu.be/V4_fGBmC2jo